Los Vídeos del Proyecto New Health están completos y disponibles para todos

3 febrero 2023

De missie van het New Health Project, nu in zijn derde en laatste jaar, is om sport- en lifestyle-organisaties, professionals, vrijwilligers en consumenten gemakkelijk te verkrijgen en te begrijpen kennis en hulpmiddelen te bieden om fysieke activiteit, gezond eten en mentale fitheid te verbeteren. De kern van deze missie is de mini-videoserie New Health. Met grote trots en een positieve toekomst verwachting kan het New Health team aankondigen dat deze ‘Leefstijl als medicijn’ serie nu compleet en gratis beschikbaar is (op https://new-health.eu/es/videos) voor iedereen die zijn eigen levensstijl en gezondheid en die van anderen wil verbeteren.

Deze inspirerende en potentieel levens veranderende inzichten over gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset biedt alle basis ingrediënten voor een bewust gezond leven. Door gezonde levensstijlkeuzes mogelijk te maken, is de evidence-based informatie in deze professioneel geproduceerde minivideo serie van onschatbare waarde, met name omdat het een positieve invloed kan hebben op alle aspecten van onze fysieke, mentale, emotionele en sociale gezondheid.

Door goed voor ons lichaam en onze geest te zorgen met behulp van de inzichten die in deze video's worden geboden, kan een cruciale basis worden gelegd voor een zinvol en gezonder bestaan en een betere individuele en collectieve kwaliteit van leven. Door de informatie in de video's te gebruiken, leren we ons bijvoorbeeld bewust te worden van de impact van onze huidige overtuigingen en gedachten. Dit stelt ons in staat om het beste uit onszelf en ons leven te halen en om dagelijkse levensstijlrituelen vast te stellen die onze reis naar een betere gezondheid en welzijn zullen vergemakkelijken. De video's erkennen dat er geen snelle oplossingen zijn. We moeten kleine, haalbare stappen zetten en vertrouwen opbouwen door een nieuwe blauwdruk te vormen voor een gezonde levensstijl.

De videoserie biedt veel tot nadenken stemmende inzichten en waardevolle aanbevelingen. Er wordt bijvoorbeeld gepleit voor het dagelijks beoefenen van mentale rust, omdat dit ons helpt meer zelfbewust te worden en stress beter te beheersen. Op zijn beurt kan bewustzijn ons helpen inzien hoe we willen leven en onze persoonlijke visie op het leven aanscherpen. Zo is er aandacht voor visualiseren over hoe we willen leven, hoe we willen zijn en wat we willen denken en geloven. Hierdoor zullen we beter in staat zijn om te veranderen en onze eigen gekozen gezondere en gelukkigere toekomst te creëren.

New Health is van mening dat het bekijken van de minivideo mensen zal voorzien van de essentiële informatie die ze nodig hebben om een gezondere levensstijl te bereiken. Het is ook van onschatbare waarde voor ouders om hun kinderen de kennis en vaardigheden aan te reiken die ze nodig hebben om hun eigen gezonde levensstijl te ontwikkelen. In dit kader zal New Health zich beraden op de implementatie van de mini-videoserie en de andere ondersteunende instrumenten in het basisonderwijs. Er kan niets waardevoller zijn dan kinderen de sleutels te geven voor een gezonde levensstijl.

Bekijk en herbekijk de mini-videoserie

New Health nodigt je uit om de gehele mini-videoserie te bekijken. Om er inzichten en inspiratie uit te halen en de manier waarop je leeft en met anderen omgaat positief te veranderen. Als je het eenmaal hebt bekeken, kijk dan gerust nog een keer! Elke keer als je de serie bekijkt leer je nieuwe dingen. Deel de video’s ook zoveel als mogelijk met anderen, want iedereen verdient het om de essentiele inzichten van gezond leven te leren.

Als je geïnspireerd bent door de informatie in de miniserie, word dan een Healthy Lifestyle Promoter (HLP). Deze vitale rol die tijdens het project is ontwikkeld, bevordert een gezonde levensstijl door middel van informatieverstrekking en wegwijzers naar gemeenschapsactiviteiten die het fysieke, mentale, emotionele en sociale welzijn van burgers in heel Europa zouden ondersteunen.

https://new-health.eu/es/profesionales


Erasmus+ logoApoyado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea.

New Health 2022 proyecto
Número de solicitud del proyecto: 613045-EPP-1-2019-1-NL-SPO-SCP

HLNE (Healthy Lifestyle Network Europe) 2024/26 proyecto
Número de solicitud del proyecto: 101133533 - HLNE - ERASMUS-SPORT-2023-SCP

New Health Foundation

Houtstraat 14
6001 SJ Weert (Países Bajos)

Download on Google play

Download on the App Store